Arhiva

Faceți căutări pe acest blog

Nefericirea


Nefericirea ta e cauzată de schemele tale mentale.
Anthony de Mello

5 comentarii:

 1. Sa fie oare asa?
  Cati factori o pot influenta, cred ca nu mi-ar ajunge degetele pentru a tine o numaratoare...adevarul este ca ne lasa o amprenta ne benefica sufletului si implicit trupului.
  Un sfarsit de saptamana placut!

  RăspundețiȘtergere
 2. dar intr-un final fericirea ce este?

  RăspundețiȘtergere
 3. FERICIREA, o cantaresc in clipa ce-mi rasare pe vararea vietii, nu este permanenta, este trecatoare precum fulgul de zapada, calda precum raza de soare, impaciuitoare precum sporovaiala stelelor din noptile cu Luna plina si dureroasa precum toamna tarzie, iar gustul ei precum o lacrima...

  RăspundețiȘtergere
 4. Nefericirea este lipsa starii de bine cu siguranta, dar mai ales lipsa reperelor pe ca ti le doreai atinse, fiindca viata seamana cu plimbatul printr-un oras mare si necunoscut sau printr-o jungla sau printr-un peisaj salbatic, dar unde extrem de importante sunt reperele fie ele si intermediare. Cand simti ca nu mai gasesti nici un reper apare intai nehotararea, apoi tulburarea, apoi minunea de nefericire... pe care nici macar nu ti-o poti explica atunci cand dupa rationamentele celor din jur tu ar trebui sa fii o.k.! Cati oameni impliniti social nu se sinucid?

  RăspundețiȘtergere